Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Villa Viollet

Adres obiektu Kapitańska 3, 72-600 Świnoujście
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 20 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 12

 
 

Urszula
Dodano: 2017-07-17
Pobyt od: 2017-07-02 do 2017-07-14 IP: xx.4.95.24
 
 
   

Jesteśmy świeżo po pobycie w villi.Super miejsce,wspaniali gospodarze.czyściutko,sprzątane na bieżąco.Cisza,spokój,życzliwość,Można czuć się swobodnie,niezależnie,P.Piotr szanuje prywatność wczasowiczów,pomaga a nie "przeszkadza". Jeździmy często nad polskie morze ale nawet wyposażenie (ręczniki,zmiotka,suszarka do włosów,na pranie,nawet mydła w płynie i do naczyń,Niby nic,nie pieniądze....ale o czymś świadczy. Polecamy oczywiście każdemu.Ręczymy,że po powrocie podzielicie nasze zdanie.


 
 

Ewa i Andrzej
Dodano: 2017-05-10
Pobyt od: 2017-04-27 do 2017-05-07 IP: xx.70.84.63
 
 
    

Dawno nie mieliśmy tak udanego pobytu poza domem. Sam pokój i wszystko w nim super bez zastrzeżeń, wszędzie dosłownie blisko, cisza i spokój, zawsze można liczyć na pomoc od gospodarzy. Opisy i zdjęcia obiektu jak najbardziej oddają rzeczywistość. Liczymy na szybki powrót. Pozdrawiamy serdecznie.


Ewa i Andrzej - opinia o obiekcie Villa Viollet Ewa i Andrzej - opinia o obiekcie Villa Viollet Ewa i Andrzej - opinia o obiekcie Villa Viollet Ewa i Andrzej - opinia o obiekcie Villa Viollet
 
 

Konrad
Dodano: 2016-09-10
Pobyt od: 2016-08-13 do 2016-08-20 IP: xx.10.131.27
 
 
    

Fajna miejscówka :) Pokój czysty, fajnie urządzony w pełni wyposażony, balkonik idealny na przedpołudniowe kawkowanie tudzież wieczorne pifffkowanie. Bardzo blisko do plaży i centrum, a przy tym cicho. Nawet pogoda była łaskawa. Szkoda, że tak krótko. Chętnie tutaj wrócimy. D&K Wrocław POLECAJĄ


Konrad - opinia o obiekcie Villa Viollet
 
 

Bozena
Dodano: 2016-06-02
Pobyt od: 2016-05-25 do 2016-05-29 IP: xx.8.243.85
 
 
    

W willi u Pana Piotra spędziliśmy z mężem kilka dni. Dostaliśmy bardzo czysty pokój, w którym było absolutnie wszystko. W łazience czekały na nas ręczniki co rzadko się zdarza gdzie indziej, Poza tym pokój z dużym tarasem. Świetna lokalizacja, tylko 2 minuty do Promenady. Pan Piotr bardzo miły, potrafi polecić ciekawe miejsca. Jeśli jeszcze raz będziemy w Świnoujściu to tylko w willi viollet. Warto!


 
 

romek
Dodano: 2014-05-04
Pobyt od: 2014-04-30 do 2014-05-04
 
 
    

rewelacja Właściiele super :) Przemili, pomocni, bezproblemowi ! Okolica kapitalna ... bo i ulica kapitańska ;) Całkiem na serio i całkiem odpowiedzialnie - POLECAMY rodzina z RSL


 
 

M&R
Dodano: 2013-12-15
Pobyt od: 2013-10-28 do 2013-10-04
 
 
    

Wspaniałe miejsce! Byliśmy tam tylko 5 dni,ale aż żal było wyjeżdżać! Zdecydowanie wrócimy jeszcze nie raz,już planujemy przyjazd na ten rok !:)


 
 

Muńki
Dodano: 2013-10-19
Pobyt od: 2013-10-17 do 2013-10-18
 
 
    

Świetne miejsce do wypoczynku i relaksu blisko morza i plaży. Pan Piotr bardzo miły. Polecamy w 100 % i pozdrawiamy


 
 

Teresa
Dodano: 2013-09-09
Pobyt od: 2013-08-31 do 2013-09-06
 
 
   

Wpisałam opinię i niestety po potwierdzeniu wpisu zauważyłam błąd w datach pobytu. Był to pobyt tygodniowy od soboty 31 sierpnia 2013 r. do 06 września 2013 r. Pobyt bardzo udany:)


 
 

Teresa
Dodano: 2013-09-09
Pobyt od: 2012-09-01 do 2013-09-06
 
 
    

Pobyt zaliczam do udanych, mimo pogody w kratkę:) Zarówno lokalizacja, jak i wyposażenie pokoi, łazienka, aneks kuchenny, wszystko co potrzeba na krótki, ale też i dłuższy wypoczynek. Bardzo czyste i z gustem urządzone pokoje. Pan Piotr zawsze gotowy służyć pomocą i dobrą radą:)Polecam i jednocześnie mam nadzieję na powrót do Świnoujścia do willi Viollet:)


Teresa - opinia o obiekcie Villa Viollet Teresa - opinia o obiekcie Villa Viollet Teresa - opinia o obiekcie Villa Viollet Teresa - opinia o obiekcie Villa Viollet
 
 

K.Z Kraków
Dodano: 2013-07-17
Pobyt od: 2013-07-08 do 2013-07-19
 
 
    

To już nasze drugie wakacje w Villi Viollet. Ogromnie polecamy, pokoje świetnie,aneks kuchenny bardzo dobrze wyposażony. Czysto, pachnąco. Bardzo miłym zaskoczeniem byłą dla nas wymiana ręczników na czyste podczas pobytu( komplet na wyposażeniu łazienki). Właściciele bardzo mili. Blisko do morza, parku, promenady.Ogromnie polecamy.


Opinie 1-10 z 12

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Świnoujście w przewodniku

Plaża w Świnoujściu

Plaża w Świnoujściu

Jedną z najpiękniejszych plaż nie tylko w Polsce, ale w całej Europie, ma Świnoujście. Dla wielu to decydujący czynnik w wyborze miejsca na wakacje.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie