Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Villa Viollet

Adres obiektu Kapitańska 3, 72-600 Świnoujście
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 20 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 11

 
 

Ewa i Andrzej
Dodano: 2017-05-10
Pobyt od: 2017-04-27 do 2017-05-07 IP: xx.70.84.63
 
 
    

Dawno nie mieliśmy tak udanego pobytu poza domem. Sam pokój i wszystko w nim super bez zastrzeżeń, wszędzie dosłownie blisko, cisza i spokój, zawsze można liczyć na pomoc od gospodarzy. Opisy i zdjęcia obiektu jak najbardziej oddają rzeczywistość. Liczymy na szybki powrót. Pozdrawiamy serdecznie.


Ewa i Andrzej - opinia o obiekcie Villa Viollet Ewa i Andrzej - opinia o obiekcie Villa Viollet Ewa i Andrzej - opinia o obiekcie Villa Viollet Ewa i Andrzej - opinia o obiekcie Villa Viollet
 
 

Konrad
Dodano: 2016-09-10
Pobyt od: 2016-08-13 do 2016-08-20 IP: xx.10.131.27
 
 
    

Fajna miejscówka :) Pokój czysty, fajnie urządzony w pełni wyposażony, balkonik idealny na przedpołudniowe kawkowanie tudzież wieczorne pifffkowanie. Bardzo blisko do plaży i centrum, a przy tym cicho. Nawet pogoda była łaskawa. Szkoda, że tak krótko. Chętnie tutaj wrócimy. D&K Wrocław POLECAJĄ


Konrad - opinia o obiekcie Villa Viollet
 
 

krycha
Dodano: 2014-10-30
Pobyt od: 2014-10-24 do 2014-10-29
 
 
  

Polecam!!! właśnie wróciliśmy ze Świnoujścia...Villaviolet!!!Polecam Bardzoooooooo!!!


 
 

romek
Dodano: 2014-05-04
Pobyt od: 2014-04-30 do 2014-05-04
 
 
    

rewelacja Właściiele super :) Przemili, pomocni, bezproblemowi ! Okolica kapitalna ... bo i ulica kapitańska ;) Całkiem na serio i całkiem odpowiedzialnie - POLECAMY rodzina z RSL


 
 

M&R
Dodano: 2013-12-15
Pobyt od: 2013-10-28 do 2013-10-04
 
 
    

Wspaniałe miejsce! Byliśmy tam tylko 5 dni,ale aż żal było wyjeżdżać! Zdecydowanie wrócimy jeszcze nie raz,już planujemy przyjazd na ten rok !:)


 
 

Muńki
Dodano: 2013-10-19
Pobyt od: 2013-10-17 do 2013-10-18
 
 
    

Świetne miejsce do wypoczynku i relaksu blisko morza i plaży. Pan Piotr bardzo miły. Polecamy w 100 % i pozdrawiamy


 
 

Teresa
Dodano: 2013-09-09
Pobyt od: 2012-09-01 do 2013-09-06
 
 
    

Pobyt zaliczam do udanych, mimo pogody w kratkę:) Zarówno lokalizacja, jak i wyposażenie pokoi, łazienka, aneks kuchenny, wszystko co potrzeba na krótki, ale też i dłuższy wypoczynek. Bardzo czyste i z gustem urządzone pokoje. Pan Piotr zawsze gotowy służyć pomocą i dobrą radą:)Polecam i jednocześnie mam nadzieję na powrót do Świnoujścia do willi Viollet:)


Teresa - opinia o obiekcie Villa Viollet Teresa - opinia o obiekcie Villa Viollet Teresa - opinia o obiekcie Villa Viollet Teresa - opinia o obiekcie Villa Viollet
 
 

Marian
Dodano: 2013-08-19
Pobyt od: 2013-08-04 do 2013-08-18
 
 
  

Zaliczylismy bardzo udane dwa tygodnie w Swinoujsciu, na co wplyw miala nie tylko pogoda, ale przede wszystkim mila atmosfera w willi Viollet. Jest tutaj czysto i pachnaco, super uprzejmi wlasciciele (serdecznie pozdrawiamy), pokoje o bardzo dobrym standardzie, nie ma problemow z parkingiem - praktycznie wszedzie blisko. Jestesmy pewni ze wrocimy tutaj za rok. Marian


 
 

Iza i Staś
Dodano: 2013-07-30
Pobyt od: 2013-07-14 do 2013-07-27
 
 
  

Witam serdecznie w willi viollet była dwa tygodnie wróciłam 27 lipca byłam i nadal jestem zachwycona miejscem , pięknie ,czyściutko, spokojnie ,sklep bliziutko, park zdrojowy pod nosem, plaża i promenada również wyposażenie bardzo przemyślane zmiana ręczników i pościeli na życzenie i balkon gdzie o poranku kawka smakowała wspaniale :) .Właściciel rzeczowy,bardzo pomocny wie gdzie i co pomoże i doradzi :) pozdrawiamy p.Piotra byli lokatorzy z pod 2


 
 

K.Z Kraków
Dodano: 2013-07-17
Pobyt od: 2013-07-08 do 2013-07-19
 
 
    

To już nasze drugie wakacje w Villi Viollet. Ogromnie polecamy, pokoje świetnie,aneks kuchenny bardzo dobrze wyposażony. Czysto, pachnąco. Bardzo miłym zaskoczeniem byłą dla nas wymiana ręczników na czyste podczas pobytu( komplet na wyposażeniu łazienki). Właściciele bardzo mili. Blisko do morza, parku, promenady.Ogromnie polecamy.


Opinie 1-10 z 11

 

Świnoujście w przewodniku

Plaża w Świnoujściu

Plaża w Świnoujściu

Jedną z najpiękniejszych plaż nie tylko w Polsce, ale w całej Europie, ma Świnoujście. Dla wielu to decydujący czynnik w wyborze miejsca na wakacje.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie