Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Villa Viollet

Adres obiektu Kapitańska 3, 72-600 Świnoujście
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 20 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 25

 
 

Urszula
Dodano: 2017-07-17
Pobyt od: 2017-07-02 do 2017-07-14 IP: xx.4.95.24
 
 
   

Jesteśmy świeżo po pobycie w villi.Super miejsce,wspaniali gospodarze.czyściutko,sprzątane na bieżąco.Cisza,spokój,życzliwość,Można czuć się swobodnie,niezależnie,P.Piotr szanuje prywatność wczasowiczów,pomaga a nie "przeszkadza". Jeździmy często nad polskie morze ale nawet wyposażenie (ręczniki,zmiotka,suszarka do włosów,na pranie,nawet mydła w płynie i do naczyń,Niby nic,nie pieniądze....ale o czymś świadczy. Polecamy oczywiście każdemu.Ręczymy,że po powrocie podzielicie nasze zdanie.


 
 

Ewa i Andrzej
Dodano: 2017-05-10
Pobyt od: 2017-04-27 do 2017-05-07 IP: xx.70.84.63
 
 
    

Dawno nie mieliśmy tak udanego pobytu poza domem. Sam pokój i wszystko w nim super bez zastrzeżeń, wszędzie dosłownie blisko, cisza i spokój, zawsze można liczyć na pomoc od gospodarzy. Opisy i zdjęcia obiektu jak najbardziej oddają rzeczywistość. Liczymy na szybki powrót. Pozdrawiamy serdecznie.


Ewa i Andrzej - opinia o obiekcie Villa Viollet Ewa i Andrzej - opinia o obiekcie Villa Viollet Ewa i Andrzej - opinia o obiekcie Villa Viollet Ewa i Andrzej - opinia o obiekcie Villa Viollet
 
 

Konrad
Dodano: 2016-09-10
Pobyt od: 2016-08-13 do 2016-08-20 IP: xx.10.131.27
 
 
    

Fajna miejscówka :) Pokój czysty, fajnie urządzony w pełni wyposażony, balkonik idealny na przedpołudniowe kawkowanie tudzież wieczorne pifffkowanie. Bardzo blisko do plaży i centrum, a przy tym cicho. Nawet pogoda była łaskawa. Szkoda, że tak krótko. Chętnie tutaj wrócimy. D&K Wrocław POLECAJĄ


Konrad - opinia o obiekcie Villa Viollet
 
 

Bozena
Dodano: 2016-06-02
Pobyt od: 2016-05-25 do 2016-05-29 IP: xx.8.243.85
 
 
    

W willi u Pana Piotra spędziliśmy z mężem kilka dni. Dostaliśmy bardzo czysty pokój, w którym było absolutnie wszystko. W łazience czekały na nas ręczniki co rzadko się zdarza gdzie indziej, Poza tym pokój z dużym tarasem. Świetna lokalizacja, tylko 2 minuty do Promenady. Pan Piotr bardzo miły, potrafi polecić ciekawe miejsca. Jeśli jeszcze raz będziemy w Świnoujściu to tylko w willi viollet. Warto!


 
 

krycha
Dodano: 2014-10-30
Pobyt od: 2014-10-24 do 2014-10-29
 
 
  

Polecam!!! właśnie wróciliśmy ze Świnoujścia...Villaviolet!!!Polecam Bardzoooooooo!!!


 
 

Maria i Zbigniew
Dodano: 2014-09-27
Pobyt od: 2014-09-14 do 2014-09-19
 
 
  

Serdecznie polecamy.Pokój bardzo czysty,w pełni wyposażony.Gospodarz bardzo sympatyczny.Do plaży i promenady bardzo blisko.Chętnie tutaj wrócimy.Małżeństwo z Tarnowa.


 
 

romek
Dodano: 2014-05-04
Pobyt od: 2014-04-30 do 2014-05-04
 
 
    

rewelacja Właściiele super :) Przemili, pomocni, bezproblemowi ! Okolica kapitalna ... bo i ulica kapitańska ;) Całkiem na serio i całkiem odpowiedzialnie - POLECAMY rodzina z RSL


 
 

M&R
Dodano: 2013-12-15
Pobyt od: 2013-10-28 do 2013-10-04
 
 
    

Wspaniałe miejsce! Byliśmy tam tylko 5 dni,ale aż żal było wyjeżdżać! Zdecydowanie wrócimy jeszcze nie raz,już planujemy przyjazd na ten rok !:)


 
 

Muńki
Dodano: 2013-10-19
Pobyt od: 2013-10-17 do 2013-10-18
 
 
    

Świetne miejsce do wypoczynku i relaksu blisko morza i plaży. Pan Piotr bardzo miły. Polecamy w 100 % i pozdrawiamy


 
 

Darek
Dodano: 2013-10-05
Pobyt od: 2013-09-21 do 2013-10-05
 
 
 

Byliśmy tutaj 2 tygodnie, a już 4 raz w Świnoujściu. Tak dużego poziomu, super lokalizacji, super pokoi, a przede wszystkim tak super życzliwego P. Piotra dawno nie spotkaliśmy. Duży poziom, zawsze służy pomocą, radą i zawsze otwarty i uśmiechnięty. Panie Piotrze WIELKIE DZIĘKI za wszystko!!!! Pozdrowienia dla żony, córki i Migotki ;-)


Opinie 1-10 z 25

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Świnoujście w przewodniku

Plaża w Świnoujściu

Plaża w Świnoujściu

Jedną z najpiękniejszych plaż nie tylko w Polsce, ale w całej Europie, ma Świnoujście. Dla wielu to decydujący czynnik w wyborze miejsca na wakacje.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie